"Loading..."

Min første blog

Introduktion - Kom igang med bloggen

D

ette er min første blog på Bitly.dk og jeg har her tænkt mig at skrive om hvad der venter i den nærmere fremtid af blogs vedrørende forskellige emner inden for digital valuta og blockchain teknologien. Der er så mange spørgsmål at tage fat på, at jeg næsten ikke ved hvor jeg skal starte. Og jeg er meget engageret og har en stor lyst til at skrive om det hele på én gang. Men man skal jo holde tungen lige i munden. Visionen med bloggen er også at skabe overblik for læserne. Derfor vil jeg fremadrettet gøre en del ud af at lave en nem søgefunktion samt kategorisere emner og spørgsmål i takt med at der kommer flere blogs til.

Jeg ønsker også i høj grad at få input fra læserne på Bitly.dk, til hvilke emner der skal blogges om og hvilke spørgsmål læserne ønsker at få besvaret i mine blogs. Skriv derfor gerne til mig. Jeg tager alle henvendelse seriøst og der findes ikke dumme spørgsmål. Brug formen nederst på forsiden af Bitly.dk.

Denne verden er omgivet af mange indforstået slangudtryk, tekniske begreber og et væld af nye produkter baseret på blockchain teknologien der konstant ser dagens lys. Jeg er derfor bevidst om, at det kan være svært, bare at hoppe ind i en blog og være med på alt hvad der bliver snakket om. Jeg vil derfor afholde mine blogs fra at være for tekniske betonede og generelt, og så vidt muligt, skrive i lægmandssprog.

Jeg ønsker også i høj grad at få input fra læserne på Bitly.dk, til hvilke emner der skal blogges om og hvilke spørgsmål læserne ønsker at få besvaret i mine blogs.

– Dan R Aigens

Stemningsbillede fra hotellet i Bangalore, hvor det hele startede for mig. Der hvor jeg blev en Bitcoiner.

Topbilledet er fra Kerala i Indien, hvor jeg har familie. Indien er mit andet land.

De næste blogs

Så hvor starter jeg. Skal den næste blog være om et begreb fra denne verden, en opdatering på den seneste udvikling af betydning, risikoen ved at ”gå ind i” digital valuta eller en forudsigelse om hvor jeg tror de mest interessante ”mønter” bevæger sig hen. Hvem der vinder kapløbet.

I skrivende stund har jeg ikke lagt mig fast på hvad næste blog skal handle om. Får jeg et godt spørgsmål fra en læser kan det ændre på tingene. Følgende 3 emner kunne være kandidater til de kommende blogs:

1

Er Bitcoin og altcoins seriøse koncepter? Alle andre varianter af digital valuta end Bitcoin betegnes samlet som altcoins. Er det forbundet med svindel, kriminalitet, det mørke net eller kan det anvendes til legitime formål? Hvad er de forskellige risici ved at investere i denne verden?

2

Hvordan handler man med digital valuta og ikke mindst hvad koster det? Hvilke muligheder er der? P.t. er det ikke billig at købe digital valuta. For at sige det pænt, er det faktisk vanvittigt dyrt. Specielt at gå fra f.eks. danske kroner eller US dollars ind i digital valuta. Men dette udvikler sig også hurtigt. Nye teknologier og konkurrencen mellem børserne, samt hele modningsprocessen indenfor digital valuta, gør at det fremadrettet bliver meget billigere.

3

Anmeldelser af børser, hvor der kan købes eller veksles digital valuta. Dette er et noget tåget område og man skal passe på her. Der er et utal af børser hvor digital valuta kan købes med ”papirpenge” og endnu flere hvor man kun kan veksle, hvis man allerede har en eller flere digitale mønter. Jeg kigger på dem, jeg har brugt indtil nu.

Share:

Tip jar

Har det været en god oplevelse?